انگلستان

شرایط درخواست ویزا از کشور انگلستان

پرینت ۳ ماهه حساب بانکی و تمکن مالی باید به زبان انگلیسی از بانک تهیه گردد.
وقت سفارت متقاضی یک تا دو هفته بعد از تاریخ درخواست خواهد بود.
پرداخت ورودی سفارت  درزمان پر کردن فرم درخواست به عهده متقاضی می‌باشد.
در صورت عدم صدور ویزا هزینه ورودی سفارت،  رزرو هتل و پیکاپ پاسپورت  به متقاضی مسترد نمی‌گردد.
دارا بودن یک الی دو ویزا از کشور های عضو  شنگن الزامی می باشد 
دارا بودن حقوق و یا درآمد قابل اثبات مکتوب
ترجمه کلیه مدارک باید به زبان انگلیسی باشد.
مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای انگلستان
 
اسناد مورد نیاز از ایران:
 
اصل مدارک همراه با ترجمه(مهر و امضای مترجم رسمی با سر برگ دارالترجمه کافی است): 
اصل پاسپورت جدید و قدیم ( اعتبار پاسپورت جدید باید حداقل 3 ماه از طول مدت درخواستی مثلا 3 یا 4 سال بیشتر باشد ، در غیر این صورت باید پاسپورت تعویض گردد . پاسپورت نیز باید امضاء شده باشد)
کپی از تمام صفحات ویزادار پاسپورت های قدیم و جدید
2 قطعه عکس پاسپورتی ( 6×4زمینه روشن )
کپی شناسنامه به همراه اصل ترجمه.
شناسنامه یا سند ازدواج  یا سند طلاق  یا فوت نامه 
روزنامه رسمی یا جواز کسب یا هر نوع مدرک کاری دیگر
جواز کسب، قراردادهای کاری، برگه مالیات محل کار 
پرینت گردش 3 الی 6 ماه حساب بانکی  و نامه از بانک با تاییده امور بین الملل همان بانک به زبان انگلیسی.
کپی اسناد ملکی به همراه اصل ترجمه 
فرم در خواست ویزای امضاء شده 
رزرو بلیط هواپیما و رزرو هتل
 
 
اسناد مورد نیاز دعوت کننده: 
 
اسناد مورد نیازی که از انگلیس به صورت پست الکترونیکی فرستاده می شود باید به تاریخ روز باشد 
دعوتنامه حتما با امضای دعوت کننده با تایید وکیل در صورت بریتیش نبودن
فیش حقوق شخص دعوت کننده
پرینت بانکی شخص دعوت کننده
برگه ی مالیات- خانه یا محل کار و یا اجاره نامه دعوت کننده
برای دیدار معمولی و زمانی که محل سکونت دعوت کننده کوچک است رزرو هتل الزامی است 
کپی پاسپورت و در صورت نداشتن پاسپورت انگلیسی ویزای کسی که دعوت کننده نیز الزامی است 

 

فرم ویزای انگلیس

Last modification: شنبه 17 تیر 1396