اطلاعات اقامت اروپا از طریق تمکن مالی

یکی از منحصرترین و راحت ترین مجوزهای اقامت در اروپا، مجوز اقامت غیر کاری از طریق اثبات تمکن مالی است.

در این نوع مجوز متقاضیان با اثبات تمکن مالی در کشور خود می توانند برای خود و همسر و فرزندان تحت تکلف اقامت دریافت کنند.اما گرفتن اقامت مهم نیست اینکه بعد از اقامت شما بتوانید اقامت موقت خود را به اقامت دائم تبدیل کرده آن هم با هزینه های معقول و بدون مسائل جانبی خیلی مهم است.
این اقامت به اشخاصی تعلق میگیرد که از تمکن مالی برخوردار باشند. شخصی که ثابت کند درآمد ماهانه قابل قبولی برای خود و خانواده را دارد شامل می شود.

به همین دلیل ما به شما اقامت با اثبات تمکن مالی را پیشنهاد میکنیم این اقامت به کل اعضای خانواده تعلق میگیرد

مزایای این روش:


سریع ترین روش اخذ اقامت.
عدم نیاز به شرط حضور متقاضی در کشور مقصد.
عدم نیاز به هیچگونه سرمایه گذاری در اتحادیه اروپا.
عدم پرداخت مالیات.
عدم نیاز به مدرک زبان خارجی.
سهولت و سادگی در تمدید اقامت و تبدیل آن به اقامت دائم.
سهولت در تعهد حداقل زمان اقامــت در اتحـادیه اروپــا.
امکان رفت و آمد و زندگی آزادانه در کشورهای حوزه شنگن.
بهره مندی از اکثر امکانات و حقوق شهروندی در اتحادیه اروپا.
امکان استفاده از بیمه های درمانی معتبر در عرصه بین المللی.

مدارک شناسایی مورد نیاز:


1. ترجـمه رسمی کارت ملی و شـناسـنامـه سرپرست خانواده / همسر / فرزندان.
2. پاسپورت با اعتبار 2 ساله ( ارائه پاسپـورت قبلـی الزامی می باشد ).
3. شش قطعه عکس 3.5*4.5 تمام اعضا خانواده.
4. ترجمه رسمی گواهی عدم سو پیشینه افراد بالای 18 سال ( ترجمه گواهی سو پیشینه در 30 روز بعد از شروع پرونده مورد نیاز است ).

مدارک شغلی مورد نیاز:

1. ترجمـه رسمـی روزنـامه رسمـــی شـرکــت ( آگهی تاسیس و تغییرات ) یا علامت تجاری ثبت شده.
2. ترجمـه رسمـی مـدرک شغــلی ( پروانه بهره برداری / پروانه کسب / کارت بـازرگــانــی یـا ... ) در صــورت دارا بـودن.

مدارک مالی مورد نیاز:

1. ریز پرینت 3 ماه آخر حساب بانکی  متقاضی و 
اعضای خانواده به زبان انگلیسی با مهر بانک ( 2سری ).
2. گواهی موجودی حساب بانکی به زبان انگلیسی توسط بانک ( 3 نسخه ).
3. مدارک  استطاعت مالی متقاضی (اجاره نامه های محضری/املاک و سهام خریداری شده از بورس و گواهی سپرده بانکی بلند مدت به زبان انگلیسی و فیش حقوقی بازنشستگی) .

 
تمامی مدارک فوق می بایست در 3 نسخه ترجمه رسمی شده و به تائید قوه قضائیه و وزارت امور خارجه برسد.

در صورت تمایل متقاضی انجام امور مربوط به ترجمه و تائیدیه های مدارک توسط موسسه نصر جاوید ویرا صورت می پذیرد.

 

 

برای آگاهی از قوانین و شرایط تمکن مالی در کشورهای مختلف با ما تماس بگیرید و یا روی عکس کلیک کنید